راهنمای خرید لپ‌ تاپ دانشجویی


راهنمای خرید لپ تاپ دانشجویی

 

بهترین راهکار برای خرید لپ‌تاپ دانشجویی این است که ابتدا سؤالات زیر را از خود بپرسید:

 

 

  • دانشجوی چه رشته‌ای هستید؟

با توجه به نیازدانشجویان رشته‌های مختلف به لپ‌تاپ، باید بدانید اگر دانشجوی رشته‌های علوم اجتماعی، ادبیات یا تاریخ هستید، شاید برای استفاده از مجموعه آفیس و وبگردی، یک کروم‌بوک کم‌مصرف با صفحه نمایش کوچکتر نیاز شما را برطرف کند.
اما اگر دانشجوی رشته‌های مهندسی، گرافیک، شیمی و. هستید نیازمند یک لپ‌تاپ بسیار قدرتمندتر از نظر پردازش و فضای ذخیره‌سازی با صفحه نمایش بزرگتر هستید زیرا باید اطمینان حاصل کنید که نرم‌افزارهای سنگین بتوانند روی لپ‌تاپ شما اجرا شوند.

 

  •  کروم، ویندوز یا مک: کدام سیستم عامل را دوست دارید؟

اگر رشته‌ای که انتخاب می‌کنید تعیین نمی‌کند که به کدام سیستم عامل نیاز دارید، انتخاب شما بر اساس بودجه و ترجیح شخصی‌تان خواهد بود. خب هر کدام از این سیستم عامل‌ها ویژگی‌های خاص خود را دارند و خدمات خاصی به کاربرانشان ارائه می‌دهند در حال حاضر سیستم عامل ویندوز بین دانشجویان ایرانی طرفدار بیشتری دارد. سیستم عامل مک یا همان ios به دلیل انحصاری بودن و قیمت بالای این لپ‌تاپ‌ها در ایران در حاشیه هستند. لپ‌تاپ‌های کروم بوک نیز با استفاده از سیستم عامل Chrome اجرا می‌شوند که آنها را تبدیل به یک لپ‌تاپ مبتنی بر وب می‌کند و به جای نصب برنامه‌ها روی هارد دیسک، آنها را در فضای ابری ذخیره می‌کند. این اتفاق باعث می‌شود لپ‌تاپ‌های کروم بوک کاملاً مقرون به صرفه باشند.

 

ویژگی های یک لپ‌تاپ دانشجویی:

ویژگی های لپ تاپ دانشجویی


مشخصات بهترین لپ‌تاپ دانشجویی به شرح زیر است:


1-پردازنده لپ‌ تاپ دانشجویی:


نحوه استفاده از لپ‌تاپ به طور مستقیم بر میزان عملکرد مورد نیاز شما تأثیر می‌گذارد. استفاده از برنامه‌ها و نرم‌افزارهای سنگین یا انجام بازی‌های ویدیویی نیاز به CPU قوی دارد. اما، اگر از لپ‌تاپ برای کارهایی مانند استفاده از آفیس، دانلود موسیقی و وبگردی استفاده می‌کنید، ممکن است نیازی به یک CPU قوی نباشد. برای اینکه لپ‌تاپ پرقدرت داشته باشید، می‌توانید لپ‌تاپ با پردازنده Core i5 یا Core i7 بخرید.

 

2-کارت گرافیک لپ‌ تاپ دانشجویی:


اکثر مدل‌های لپ‌تاپ دانشجویی ارزان از یک CPU تغذیه می‌کنند که شامل یک چیپ‌ست گرافیکی یکپارچه نیز می‌شود. این بدان معناست که گرافیک در واقع در پردازنده تعبیه شده است و نیاز به کارت گرافیک جداگانه را از بین می‌برد. این فناوری‌های گرافیکی یکپارچه قدرتمندتر از همیشه هستند و به شما امکان می‌دهند نرم‌افزارهای سنگین را با خیال راحت در لپ‌تاپ خود اجرا کنید و حداکثر سه نمایشگر مجزا به آن وصل کنید.
با این حال، اگر دانشجوی رشته گرافیک، فیلمسازی یا نرم‌افزار هستید، باید لپ‌تاپی با گرافیک یا GPU اختصاصی بخرید. گرافیک‌های اختصاصی قدرتمندتر از گرافیک‌های یکپارچه هستند و در اینصورت قیمت لپ‌تاپ نیز گران‌تر خواهد بود.

 

3-رم لپ‌ تاپ دانشجویی:


رم در لپ‌تاپ دانشجویی خوب بسیار مؤثر است. حافظه با دسترسی تصادفی یا RAM به طور موقت داده‌های استفاده شده اخیر را برای دسترسی سریع در آینده ذخیره می‌کند. هرچه رم بیشتر در دسترس باشد، رایانه سریع‌تر به شما جواب می‌دهد. 8 تا 16 گیگابایت رم برای لپ‌تاپ دانشجویی انتخاب مناسبی است.

 

4-حافظه ذخیره سازی لپ‌ تاپ دانشجویی:

حافظه ذخیره سازی لپ تاپ دانشجویی

 

تصاویر، ویدیوها و سایر داده‌هایی که می‌خواهید برای مدت طولانی ذخیره کنید در حافظه بلندمدت» لپ‌تاپ شما ذخیره می‌شوند. اینها داده‌هایی هستند که ممکن است اغلب مورد استفاده قرار نگیرند، اما ذخیره، نگهداری و استفاده در صورت وم بسیار مهم است.
این داده‌ها را می‌توان بر روی هارد دیسک (HDD)، درایو حالت جامد (SSD) یا حتی ترکیبی از این دو ذخیره کرد. SSD‌ها معمولاً دسترسی سریع‌تری به داده‌ها و زمان راه اندازی دارند و بسیار قابل اعتماد و بادوام هستند، زیرا قطعات متحرک ندارند. پس بهتر است برای خرید بهترین لپ‌تاپ دانشجویی SSD را انتخاب کنید.

 

5-اندازه صفحه نمایش لپ‌ تاپ دانشجویی:


اندازه صفحه نمایش لپ‌تاپ به طور مستقیم بر وزن و قیمت آن تأثیر می‌گذارد. اندازه معمول صفحه نمایش برای لپ‌تاپ‌ها  از 11 تا 17 اینچ است.
اگر به دنبال بهترین لپ‌تاپ دانشجویی با قیمت مناسب هستید و لپ‌تاپ قابل حمل، کوچک و سبک می‌خواهید که فقط برای کارهایی مانند وبگردی، ایمیل زدن و استفاده از ورد باشد لپ‌تاپ‌ با صفحه‌نمایش 11 یا 13 اینچی انتخابی عالی است.
برای تعادل مناسب بین قابلیت حمل، عملکرد و قیمت، برخی از مدل‌های 15 اینچی را بررسی کنید. بسیاری از این لپ‌تاپ‌ها وزن کمی دارند و ویژگی‌های بیشتری در آنها پیدا خواهید کرد، مانند پورت‌های بیشتر، درایو نوری (DVD یا CD) و عمر باتری بهتر.
اگر کارایی اولویت اصلی شماست، یا لپ‌تاپی می‌خواهید که بتواند جایگزین دسکتاپ شما شود، به سراغ یک لپ‌تاپ 17 اینچی بروید. این مدل‌ها ممکن است وزن بیشتری نسبت به مدل‌های دیگر داشته باشند، اما واقعاً خوب هستند. این لپ‌تاپ‌های بزرگ معمولاً برای گیمرها، تولیدکنندگان محتوا یا تدوینگران که برای انجام کارهای پیچیده به قدرت پردازش زیادی نیاز دارند، بهترین هستند. صفحه نمایش 17 اینچی ممکن است نیاز احتمالی شما را به مانیتور خارجی برطرف کند.

 

6-کیفیت صفحه نمایش لپ تاپ دانشجویی: کیفیت صفحه نمایش لپ تاپ دانشجویی


هر روز، ممکن است لپ‌تاپ خود را برای ساعت‌های زیادی روشن کنید، بنابراین باید صفحه‌نمایش را در نظر بگیرید. بسیاری از لپ‌تاپ‌ها دارای صفحه نمایش لمسی براق هستند که منجر به بازتاب نور می‌شود و چشم شما را اذیت خواهد کرد. بنابراین، لپ‌تاپی بخرید که صفحه نمایش لمسی ندارد. علاوه بر این، به وضوح و زوایای دید بسیار مهم هستند، به عنوان مثال، صفحه نمایش لپ‌تاپ که FHD و IPS است، وضوح بالا و وسیع ترین زاویه دید را ارائه می‌دهد.

 

7-قابلیت حمل لپ‌ تاپ دانشجویی:

 

لپ‌تاپ مخصوص دانشجویان عموماً باید قابل حمل باشد تا بتوان آن را به مکانهای دیگر از جمله خانه، سخنرانی، کلاس درس، کتابخانه، کافی‌شاپ و غیره برد، بنابراین، یک لپ‌تاپ سنگین نخرید.

 

8- عمر باتری لپ‌ تاپ دانشجویی:

عمر باتری لپ تاپ دانشجویی


عمر باتری همیشه یکی از دغدغه‌های اصلی خرید لپ‌تاپ است. متأسفانه تعیین عمر باتری لپ‌تاپ برای سازندگان کار آسانی نیست. مدت زمان ماندگاری باتری لپ‌تاپ به این بستگی دارد که شما از لپ‌تاپ خود برای چه کاری استفاده می‌کنید. به طور کلی، هرچه اندازه صفحه نمایش لپ‌تاپ شما بزرگتر باشد یا مدل سنگین‌تر باشد، عمر باتری آن کمتر خواهد بود. لپ‌تاپ‌ها و اولترابوک‌های کوچک‌تر از پردازنده‌های ولتاژ پایین‌تری استفاده می‌کنند که به طور خاص برای ارائه عمر باتری بهتر طراحی شده‌اند. به طور معمول، لپ‌تاپ‌های سایز متوسط ​​تا بزرگ‌تر بین چهار تا شش ساعت کار می‌کنند، در حالی که مدل‌های فوق‌ قابل‌حمل می‌توانند تا ده ساعت کار کنند. برای اینکه در دانشگاه پس از تماشای فیلم، نوشتن مقاله، یادداشت برداری و موارد دیگر شارژ لپ‌تاپ‌تان تمام نشود، لطفاً به دنبال لپ‌تاپی با عمر باتری 10 ساعت باشید.

 

9- پورت ها/اتصال در لپ‌ تاپ دانشجویی:


اهمیت پورت‌ها و نحوه اتصال دستگاه‌های جانبی مختلف (مانند دوربین، تلفن و سایر دستگاه ها) را به لپ‌تاپ خود دست‌کم نگیرید. در حالی که بسیاری از دستگاه‌های جانبی می‌توانند به صورت بی‌سیم متصل شوند، گاهی اوقات شما فقط به یک پورت USB نیاز دارید. لپ‌تاپ‌های کوچک‌تر و مدل‌های باریک پورت‌های کمتری خواهند داشت.

 

  • چه نوع پورت هایی در لپ‌تاپ ها موجود است؟

  1. پورت‌های USB: پرکاربردترین و قابل‌تشخیص‌ترین درگاه‌های اتصال، پورت‌های USB به شما این امکان را می‌دهند که انواع زیادی از دستگاه‌ها، از جمله هارد دیسک‌های خارجی، دوربین‌ها، کیبوردها، ماوس‌ها و موارد دیگر را به هم متصل کنید. آخرین نسخه USB 3.1 است که سرعت انتقال بالاتر 10 گیگابیت بر ثانیه را ارائه می دهد.
  2. پورت Thunderbolt 4: این پورت سرعت اتصال و انتقال سریع را تا به امروز فراهم می‌کند.
  3.  پورت‌های اترنت: یک پورت اترنت به شما امکان می‌دهد لپ‌تاپ خود را مستقیماً به یک شبکه سیمی متصل کنید. بسیاری از لپ‌تاپ‌ها این پورت‌ها را به دلیل در دسترس بودن Wi-Fi ندارند. اما اگر جایی در دانشگاه هستید که Wi-Fi ضعیف است، از این پورت‌ها و یک کابل اترنت برای اتصال آنلاین استفاده کنید. اگر مدل مورد علاقه شما پورت اترنت ندارد، آداپتورهای USB-to-Ethernet در دسترس هستند.
  4. HDMI/VGA/DVI: این نوع پورت‌ها به شما امکان می‌دهند به نمایشگرها یا صفحه‌های دیگر مانند تلویزیون HD یا مانیتور خارجی متصل شوید.کارت خوان SD: همچنین به عنوان کارت خوان SDHC شناخته می‌شود، این اسلات برای کارت‌های حافظه دوربین‌های دیجیتال استفاده می‌شود. این پورت باعث می‌شود که عکس‌های دیجیتال  به لپ‌تاپ شما سریع و آسان منتقل شوند.

 

10- صفحه کلید لپ تاپ دانشجویی:

صفحه کلید لپ تاپ دانشجویی

گیمرها و نویسندگان تنها کسانی نیستند که معتقدند صفحه کلید لپ‌تاپ مهمترین ویژگی آن است. شما بیش از هر بخش دیگری از لپ‌تاپ از صفحه کلید آن استفاده خواهید کرد، بنابراین صفحه کلیدی را می‌خواهید که راحت و آسان برای استفاده باشد و حس فنری یا لمسی رضایت‌بخشی را ارائه دهد. آیا به صفحه کلید با نور پس زمینه نیاز دارید؟
همچنین جای کلیدها و اندازه آنها را در نظر بگیرید. آیا یک کیبورد 10 کلیدی می خواهید؟ آیا همه کلیدها در موقعیت استانداردی هستند که دوست دارید؟ حتماً صفحه کلیدهای مختلف را امتحان کنید. یک ورد را باز کنید و از صفحه کلید استفاده کنید فوراً متوجه خواهید شد که آیا صفحه کلید لپ‌تاپ برای شما مناسب هست یا نه.

 

11- پد لمسی لپ تاپ دانشجویی:


بسیاری از مردم از ماوس صرف نظر می‌کنند و در عوض برای انجام کارها به صفحه لمسی لپ‌تاپ وابسته هستند. یک تاچ پد راحت و آسان برای استفاده بسیار مهم است، به خصوص اگر در سفر هستید یا در فضایی تنگ مانند کافه یا سالن سخنرانی کار می‌کنید. اندازه و محل قرارگیری تاچ پد را در نظر بگیرید. برخی از تاچ پدها حتی دارای الگوها و بافت هایی برای تجربه لمسی هستند.


کلام پایانی:

برای پیدا کردن لپ‌تاپ مخصوص دانشجویان  با استفاده از ویژگی‌های موجود در این مقاله، یک چک لیست تهیه کنید و روی آنچه ازبهترین لپ‌تاپ دانشجویی خود از نظر اندازه، وزن، قدرت پردازش و ذخیره‌سازی بیشتر نیاز دارید تمرکز کنید. ما راهنمای خرید لپ‌تاپ دانشجویی را به شما داده ایم و به شما 11 نکته مهمی که هنگام خرید بهترین لپ‌تاپ دانشجویی باید در نظر بگیرید را معرفی کردیم. برای انتخاب یک لپ‌تاپ مناسب دانشجویی این 11 نکته را دنبال کنید.

 

11 نکته که هنگام خرید بهترین لپ تاپ دانشجویی باید بدانید

لپ‌تاپ ,دانشجویی ,صفحه ,استفاده ,نمایش ,باتری ,لپ‌تاپ دانشجویی ,صفحه نمایش ,صفحه کلید ,سیستم عامل ,بهترین لپ‌تاپ ,بهترین لپ‌تاپ دانشجویی ,صفحه نمایش لپ‌تاپ ,لپ‌تاپ مخصوص دانشجویان ,برای کارهایی مانند
مشخصات
آخرین جستجو ها